Sponsring – för att vi bryr oss.

Hyundai sponsrar en mängd olika sportevent, både internationellt och lokalt.

sponsring-fotboll-helbredds-bild

Fotboll

Hyundai har varit en partner till UEFA och FIFA i mer än 15 år. Som bilpartner och huvudsponsor tillhandahåller Hyundai vid samtliga slutspel en gedigen bilflotta för att hjälpa till med de logistiska utmaningarna i samband med de stora evenemangen. Avtalet med UEFA och FIFA innebär att Hyundai är officiell bilpartner under UEFA:s och FIFA:s samtliga evenemang.

SLOGANTÄVLING


2018 FIFA World Cup Russia™

Be there with Hyundai

Ta chansen att vinna en resa till fotbolls-VM med Hyundai! Du deltar enkelt i tävlingen genom att skicka in din bästa slogan som stöttar landslaget hela vägen under turneringen. Vinnaren belönas inte bara med en resa och två matchbiljetter till världsmästerskapet i Ryssland, dessutom kommer vinnarbidraget att pryda den officiella spelarbussen. Läs mer och delta här.

Delta i tävlingen

slogantavling-bild-till-siteblock

Sponsring-Images-Blocks-rally

Rally

Efter ett uppehåll på drygt ett decennium tar sig nu Hyundai tillbaka in i motorsporten via sin satsning på 2014 års WRC (World Rally Championship). I och med detta har en avancerad tränings och testanläggning om 8 200 kvm byggts i närhet till Nürnburgring. Totalt består Hyundais team av mer än 70 rallyspecialister från elva länder som har en toppmodern anläggning till deras förfogande.

Läs mer om Hyundais WRC satsning

Sponsring--Images-Blocks-segling-2

Segling

Hyundai sponsrar svensk segling. Tillsammans med EMS - leverantörer av Hyundais grävmaskiner i Sverige - deltar Hyundai i ett segelbåtsprojekt. Båten med namnet Hyundai är en av världens största och snabbaste enskrovs kappseglingsbåtar. Den har tävlat och slagit hastighetsrekord i nästan alla skandinaviska tävlingar. Båten har designats av Ron Holland Yatch Design AB. Den är 30,5 meter lång, 6,3 meter bred och djupgåendet är 4,5 meter. Vikten är 32 000 kg och masten är 39 meter. Storseglet mäter 290 m2 och spinnakern mäter 700 m2.

Varje år anordnar Hyundai även Hyundai Cup - en seglarfest vid Nynäshamn där omkring 180 båtar brukar segla ikapp.

Läs mer om Hyundaibåten här

Läs mer om Hyundai Cup här

Sponsring--Images-Blocks-golfhäftet

Vattenprojekt

Operakällaren Trophy

Operakällaren Trophy arrangeras till förmån för UNICEF´s vattenprojekt i Afrika. Under tävlingen samlas pengar in som bidrar till tvättmöjligheter, sophantering, tillgång till rent vatten och dricksvatten för barn i Etiopien. "Runt om i världen dör 4 000 barn varje dag för att de saknar rent vatten. I Etiopien har jag till och med sett sjukhus som helt saknar vatten", säger initiativtagare Abbe Ibrahim, VD på Operakällaren. Hyundai Bilar AB är en av huvudsponsorerna för evenemanget, som blivit Sveriges största välgörenhetsgolf.

Läs mer om Operakällaren Trophy här

Operkallaren Trophy logo small

Stäng
Missa inte våra nyheter och erbjudanden
- prenumerera på Hyundais nyhetsbrev
Genom att fylla i din e-postadress ovan samtycker du till att Hyundaikoncernen och de återförsäljare som är knutna till Hyundaikoncernen får använda den för bl.a. informations- och marknadsföringsändamål. För mer information se vår integritetspolicy.
Laddar...
Icon chat 4f2c2cefecd7f346d471433e581e5759238aa8ff3b999753033ae0cde38ace54
Chatta

Ställ dina frågor här

Välj modell

Välj motor

Välj utrustning

Jämför utrustningspaket

Välj färg

Finansiering

Så har vi räknat

Privatlån

Priset är av generalagent rekommenderat cirkapris. Priser sätts av varje återförsäljare. Finansieringsförslaget avser Hyundai Finans med 3.33% i nominell ränta samt ett restvärde på ca 40%. Inbyte/Kontantinsats motsvarande 30% (min. 20% enl. lag).

Privatleasing

Priset är av generalagent rekommenderat cirkapris. Lokala prisavvikelser kan förekomma. Privatleasingförslag via Hyundai Finans: 36 mån, 4 500 mil, ingen första förhöjd avgift. Övermil debiteras med 10 kr per mil, men prata med din återförsäljare om du innan känner att du vill göra en beräkning på fler antal mil redan nu.

Tjänstebil

Förmånsvärde: Avser förmånsvärde netto beräknat med 50% marginalskatt.

Företagsleasing Alla priser exkl moms. Vi har räknat med en förhöjd första leasingkostnad om 20% av bilens värde. Aviseringsavgift på 55:- samt Uppläggningsavgift på 595:- tillkommer. Restvärde 50%. Leasingtid 36 månader.

www.hyundaifinans.se